Voetbal Retour - Reizenaanbod

Via deze pagina kunt u een overzicht van het actuele reizenaanbod van Voetbal Retour vinden. Om het voor u als bezoeker van onze website zo eenvoudig mogelijk te maken de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur te vinden, kunt u een selectie maken op datum, competitie en club. Heeft u een specifieke voorkeur voor wijze van vervoer dan kunt u tevens een selectie maken op reizen per luxe touringcar, vliegtuig of eigen vervoer.

Nadat u de wedstrijd die u graag wenst te bezoeken heeft geselecteerd kunt u middels de reisbeschrijving meer informatie over de betreffende voetbalreis lezen. Mocht u deze voetbalreis vervolgens wensen te boeken, dan kunt u via onze boekingsmodule zelfstandig uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen.

Staat de wedstrijd die u zoekt niet in de lijst? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs.

< Februari 2018 >

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
REISMOGELIJKHEDEN >>

Maak een klantaccount aan en stel uw voetbalreis zelf op maat samen via onze boekingsmodule.

Tickets:

1. Korte zijde
Kosten: Inbegrepen

2. Lange zijde
Kosten: + € 70,-

Reisroutes:

1.  Geen vlucht / Eigen vervoer
Kosten: Inbegrepen

PARIS SAINT GERMAIN - REAL MADRID

Datum 06-03-2018
Aanvangstijdstip 20:45
Stadion Parc des Princes
Speelstad Parijs

De voetbalreis

Op dinsdag 6 maart 2018 zal de wedstrijd gespeeld worden tussen Paris Saint Germain en Real Madrid. Het Parc des Princes Stadion zal deze wedstrijd geheel uitverkocht zijn. Voetbal Retour biedt u de mogelijkheid om deze wedstrijd in de Champions League live in het stadion bij te wonen. Boek vandaag nog uw voetbalreis naar PSG in Parijs voor de laagste prijs en stel zelf uw voetbalreis geheel op maat samen, inclusief logies & ontbijt en het ticket voor de wedstrijd! Voetbal Retour biedt u de Beste Prijs Garantie aan. Via deze Beste Prijs Garantie bent u dus niet alleen verzekerd van de laagste prijs maar ook van onze kwaliteit en jarenlange opgebouwde expertise. Zoals het hoort!

Het standaard reispakket voor deze voetbalreis bestaat uit:

- Overnachting in een driesterren hotel in Parijs;
- Ontbijtbuffet;

De hotelketens waar Voetbal Retour standaard gebruik van maakt voor de reizen naar PSG zijn goed gelegen drie- of viersterren hotels in Parijs. Deze hotels zijn allen van gelijkwaardige kwaliteit en kennen een goede bereikbaarheid via het metronetwerk van Parijs. Voetbal Retour is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid in deze hotels en zal op het moment van uw boeking bekijken welk hotel het beste past binnen uw reisarrangement. Mocht u toch liever op voorhand al de naam van uw hotel wensen te ontvangen, dan kunt u via onze offertemodule vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw reis.

- Ticket voor de wedstrijd (zitplaatsgarantie / minimaal 2 aan 2);
- Informatiepakket met uitgebreide informatie over de speelstad;
- Reistoelichting (uitgebreide reis- / routebeschrijving ter plaatse);
- 24-uurs bereikbaarheid tijdens uw reis via ons noodnummer.

Alle boekingen zijn inclusief reserverings-, boekingskosten en (luchthaven)belastingen. De totaalprijs die in de boekingsmodule op de volgende pagina staat weergegeven is de totale reissom die u aan ons betaald. Hierdoor komt u als klant van Voetbal Retour achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Niet inbegrepen bij deze voetbalreis zijn:

- Vervoer naar de speelstad / vlucht (optioneel bij te boeken);

* Informeer vrijblijvend naar de actuele vluchtmogelijkheden en vraag de meerprijs op via onze offertemodule;

- Éénpersoonskamertoeslag (á € 50,- p.p.p.n.);
- City-Tax / Toeristenbelasting;
- Extra in te checken ruimbagage;
- Annulerings- en/of reisverzekering;
- Uitgaven van persoonlijke aard.

EEN OFFERTE AANVRAGEN (VRIJBLIJVEND) >>

BESTE PRIJS GARANTIE (BPG) AANVRAGEN >>

Extra informatie:

Via de boekingsmodule (klik onderaan deze pagina op boeken voor de volgende pagina en het aanmaken van een klantaccount) is het mogelijk om zelfstandig uw reis geheel op maat samen te stellen. U kunt hier al uw specifieke voorkeuren en wensen ten aanzien van uw reis invoeren, waarna u direct de nieuwe prijs ziet verschijnen en uw voetbalreis kunt boeken. Een week voor vertrek zult u de reisbescheiden toegezonden krijgen. Voetbal Retour zal u bij het toesturen van de reisbescheiden informeren over de definitieve speeldatum en aanvangstijdstip van de wedstrijd. Voor eventuele resterende vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat. Op al onze reizen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Overige reisinformatie


Aankomst 06-03-2018
Vertrek 07-03-2018
Reisduur 2 dagen / 1 nacht

Totaalprijs€ 599

Aanbiedingen

Celtic - Dundee
Woensdag 28 Februari 2018
€ 219
Arsenal - Manchester City
Donderdag 01 Maart 2018
€ 299
Barcelona - Chelsea
Woensdag 14 Maart 2018
€ 299
Barcelona - Villarreal
Woensdag 09 Mei 2018
€ 249