Voetbal Retour - Reizenaanbod

Via deze pagina kunt u een overzicht van het actuele reizenaanbod van Voetbal Retour vinden. Om het voor u als bezoeker van onze website zo eenvoudig mogelijk te maken de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur te vinden, kunt u een selectie maken op datum, competitie en club. Heeft u een specifieke voorkeur voor wijze van vervoer dan kunt u tevens een selectie maken op reizen per luxe touringcar, vliegtuig of eigen vervoer.

Nadat u de wedstrijd die u graag wenst te bezoeken heeft geselecteerd kunt u middels de reisbeschrijving meer informatie over de betreffende voetbalreis lezen. Mocht u deze voetbalreis vervolgens wensen te boeken, dan kunt u via onze boekingsmodule zelfstandig uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen.

Staat de wedstrijd die u zoekt niet in de lijst? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs.

< Februari 2018 >

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
REISMOGELIJKHEDEN >>

Maak een klantaccount aan en stel uw voetbalreis zelf op maat samen via onze boekingsmodule.

Tickets:

1. CAT. 4 (Korte zijde – Ring 4)
Kosten: Inbegrepen

2. CAT. 3 (Korte zijde – Ring 3)
Kosten: + € 30,-

3. CAT. 2 (Korte zijde – Ring 1)
Kosten: + € 50,-

4. CAT. 2 (Korte zijde – Ring 2)
Kosten: + € 70,-

5. CAT. 2 (Lange zijde – Ring 3/4)
Kosten: + € 90,-

6. CAT. 1 (Lange zijde – Ring 1/2 – Hoeken)
Kosten: + € 110,-

7. CAT. 1+ (Lange zijde – Ring 1/2 – Centraal / Middenlijn)
Kosten: + € 130,-

Reisroutes:

1.  Geen vlucht / Eigen vervoer
Kosten: Inbegrepen

BARCELONA - VALENCIA CF

Datum 15-04-2018
Aanvangstijdstip 20:00
Stadion Camp Nou
Speelstad Barcelona

De voetbalreis

In het weekend van zondag 15 april 2018 zal FC Barcelona haar thuiswedstrijd tegen Valencia CF spelen. Het Camp Nou stadion zal deze wedstrijd geheel uitverkocht zijn en Voetbal Retour biedt u de mogelijkheid om deze wedstrijd in de Spaanse La Liga live in het stadion bij te wonen. Boek vandaag nog uw voetbalreis naar ‘Barca' in Barcelona voor de laagste prijs en stel zelf uw voetbalreis geheel op maat samen, inclusief logies & ontbijt en het ticket voor de wedstrijd! Eventueel kunt u natuurlijk ook de vlucht via ons bijboeken. Voetbal Retour biedt u de Beste Prijs Garantie aan. Via deze Beste Prijs Garantie bent u dus niet alleen verzekerd van de laagste prijs maar ook van onze kwaliteit en jarenlange opgebouwde expertise. Zoals het hoort!

Het standaard reisarrangement voor deze voetbalreis bestaat uit:

- Twee overnachtingen in een driesterren hotel in Barcelona;
- Ontbijtbuffet;

De hotelketens waar Voetbal Retour standaard gebruik van maakt voor de voetbalreizen naar FC Barcelona zijn drie- en viersterren hotels in Barcelona van gelijkwaardige kwaliteit, welke allen een goede bereikbaarheid kennen via het uitgebreide metrostelsel van Barcelona. Voetbal Retour is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid in deze hotels en zal op het moment van uw boeking voor u bekijken welk hotel het beste past binnen uw reisarrangement. Mocht u toch liever op voorhand al de naam van uw hotel wensen te ontvangen, dan kunt u via onze offertemodule geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw voetbalreis.

- Ticket voor de wedstrijd (zitplaatsgarantie / minimaal 2 aan 2);
- Informatiepakket met uitgebreide informatie over de speelstad;
- Reistoelichting (uitgebreide reis-/routebeschrijving ter plaatse);
- 24-uurs bereikbaarheid tijdens uw reis via ons noodnummer.

Alle boekingen zijn inclusief reserverings-, boekingskosten en (luchthaven)belastingen. De totaalprijs die in de boekingsmodule op de volgende pagina staat weergegeven is de totale reissom die u aan ons betaald. Hierdoor komt u als klant van Voetbal Retour achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Niet inbegrepen bij deze voetbalreis zijn:

- Retourvlucht (optioneel bij te boeken);
- Éénpersoonskamertoeslag (á € 50,- p.p.p.n.);
- Transfer luchthaven – hotel en overig vervoer tijdens reisperiode;
- City-Tax / Toeristenbelasting;
- Extra in te checken ruimbagage;
- Annulerings- en/of reisverzekering;
- Uitgaven van persoonlijke aard.

VLUCHT BIJBOEKEN?

Wenst u een reisarrangement inclusief vlucht te boeken dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Vanwege de legio mogelijkheden, maar ook zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden, dient u via de offertemodule hier een offerte voor aan te vragen. Deze offerteaanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. Vermeld in de aanvraag a.u.b. duidelijk de reisroute(s) van uw voorkeur. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Wij zullen u binnen 24 uur / 1 werkdag een offerte op maat toesturen.

Reisroutes:

Nederland:
1. Amsterdam – Barcelona;
2. Eindhoven – Barcelona / Girona / Reus;
3. Rotterdam – Barcelona;

België:
4. Brussel – Barcelona;
5. Charleroi – Girona;

Duitsland:
6. Weeze – Girona;
7. Keulen – Barcelona;
8. Düsseldorf – Barcelona

EEN OFFERTE AANVRAGEN (VRIJBLIJVEND) >>

BESTE PRIJS GARANTIE (BPG) AANVRAGEN >>

Extra informatie:

Speeldatum en aanvangstijdstip van de te bezoeken wedstrijd zijn aan wijzigingen onderhevig. Deze wijziging kan te maken hebben met een live tv-uitzending van de wedstrijd, het spelen van beker- of Europees voetbal of een andere onvoorziene omstandigheid. Het is dan ook aan te bevelen om minimaal twee nachten in de speelstad (zaterdag t/m maandag) te verblijven. Indien u toch de voorkeur geeft om slechts één nacht in de speelstad te verblijven of indien u een extra overnachting aan uw arrangement wenst toe te voegen, dan kunt u dit via onze boekingsmodule ingeven en vrijblijvend een offerte voor deze reisoptie aanvragen.

Wij willen u adviseren om gebruik te maken van de bij te boeken annuleringsverzekering van Voetbal Retour, zeker in het geval u ervoor kiest om af te wijken van de standaard reisduur. Deze speciale annuleringsverzekering biedt namelijk dekking bij een verplaatsing / afgelasting van de wedstrijd. De wijzigings- of annuleringskosten worden in dit geval door ons vergoed.

Via de boekingsmodule (klik onderaan deze pagina op boeken voor de volgende pagina en het aanmaken van een klantaccount) is het mogelijk om zelfstandig uw reis geheel op maat samen te stellen. U kunt hier al uw specifieke voorkeuren en wensen ten aanzien van uw reis invoeren, waarna u direct de nieuwe prijs ziet verschijnen en uw voetbalreis kunt boeken. Een week voor vertrek zult u de reisbescheiden toegezonden krijgen. Voetbal Retour zal u bij het toesturen van de reisbescheiden informeren over de definitieve speeldatum en aanvangstijdstip van de wedstrijd. Voor eventuele resterende vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat. Op al onze reizen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Overige reisinformatie


Aankomst 14-04-2018
Vertrek 16-04-2018
Reisduur 3 dagen / 2 nachten

Totaalprijs€ 299

Aanbiedingen

Celtic - Dundee
Woensdag 28 Februari 2018
€ 219
Arsenal - Manchester City
Donderdag 01 Maart 2018
€ 299
Barcelona - Chelsea
Woensdag 14 Maart 2018
€ 299
Barcelona - Villarreal
Woensdag 09 Mei 2018
€ 249