Voetbal Retour - Reizenaanbod

Via deze pagina kunt u een overzicht van het actuele reizenaanbod van Voetbal Retour vinden. Om het voor u als bezoeker van onze website zo eenvoudig mogelijk te maken de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur te vinden, kunt u een selectie maken op datum, competitie en club. Heeft u een specifieke voorkeur voor wijze van vervoer dan kunt u tevens een selectie maken op reizen per luxe touringcar, vliegtuig of eigen vervoer.

Nadat u de wedstrijd die u graag wenst te bezoeken heeft geselecteerd kunt u middels de reisbeschrijving meer informatie over de betreffende voetbalreis lezen. Mocht u deze voetbalreis vervolgens wensen te boeken, dan kunt u via onze boekingsmodule zelfstandig uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen.

Staat de wedstrijd die u zoekt niet in de lijst? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs.

< Januari 2019 >

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

TEAMBUILDING - TEAMUITJE - ARDENNEN

Datum 05-06-2018
Aanvangstijdstip 14:00
Stadion Villa Leykaul
Speelstad Leykaul

De voetbalreis

Als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, als teamuitstapje voor het voetbalelftal van uw vereniging of gewoon als unieke locatie voor het vieren van een jubileum of feest van uw sportvereniging. Deze schitterende villa in de Belgische Ardennen leent zich uitstekend voor al deze gelegenheden.

Voor een bedrag vanaf EUR 30,- per persoon per nacht* kunt u in groepsverband genieten van al hetgeen dat deze luxueuze villa u biedt. Wilt u actief bezig zijn of liever rustig aan doen, de omgeving van deze villa biedt u alle mogelijkheden. Verblijf gedurende een week, midweek, weekend of een lang weekend in deze villa gelegen op een perceel van maar liefst 3.800 mē.

De Villa

- Capaciteit tot 26 personen;
- 12 slaapkamers;
- 4 badkamers;
- Moderne keuken;
- Vergaderzaal;
- Sauna;
- Entertainment (biljart, voetbaltafel e.d);
- Internet + kabeltelevisie;
- Barbecue

In de villa zijn diverse leuke groepsactiviteiten te ondernemen. Zo kunt u gezamenlijk een maaltijd bereiden in de moderne keuken welke van alle gemakken voorzien is, waarna uitgebreid gedineerd kan worden aan de grote eettafel in de woonkamer op de begane grond. Ook is het mogelijk biljart of tafelvoetbal te spelen en kan bij goed weer buiten gebarbecued worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele activiteiten die in de villa ondernomen kunnen worden.

Een bezoek aan deze luxueuze villa in de Belgische Ardennen zal voor iedereen een onvergetelijk uitstapje zijn. Niet alleen zult u elkaar beter leren kennen tijdens het verblijf in deze villa. Ook is het mogelijk om via de diverse activiteiten die de regio u aanbiedt, actief bezig te zijn en in teamverband onderling de competitie aan te gaan. Geniet van alles wat deze schitterende omgeving u te bieden heeft, proef de cultuur in de toeristische plaats Monschau en ervaar de rustgevende werking van een verblijf in villa Leykaul.

Activiteiten in de omgeving van de villa

- Rail-bike;
- Langlaufen;
- Verhuur mountainbike;
- Karten;
- Minigolf;
- Overdekt zwembad;
- Petanque;
- Tennis;
- Paintball

Extra mogelijkheden

- Vervoer per luxe touringcar vanaf uw sportpark naar de villa;
- Oefenwedstrijd tegen een lokaal voetbalelftal;
- Reisverzekering voor de gehele reisperiode

Voetbal Retour zal uw verblijf geheel op maat voor u samenstellen. Informeer dan ook geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid van de villa en indien gewenst kunt u gelijk een offerte aanvragen. Vermeld hierin duidelijk uw wensen en voorkeuren, waarna wij u binnen 24 uur een offerte op maat zullen toesturen. De weergegeven reisdata zijn dan ook indicatief en de verhuur van de villa is dan ook niet aan deze reisdata gebonden. Informeer dan ook geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid op de reisdata van uw voorkeur.

* Weergegeven prijzen zijn o.b.v. een midweeks verblijf; 3 dagen / 2 nachten. Andere datums zijn op aanvraag vanzelfsprekend mogelijk, deze datums zijn louter opgenomen ter indicatie.

Overige reisinformatie


Aankomst 05-07-2018
Vertrek 07-07-2018
Reisduur 3 dagen / 2 nachten

Opstapplaatsen en vertrektijden


Eigen vervoer

Totaalprijs€ 30
De besteltijd voor deze reis is verlopen. Het boeken van een reis kan tot 48 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Aanbiedingen

Celtic - Motherwell
Zondag 24 Februari 2019
€ 189
Liverpool - Watford
Woensdag 27 Februari 2019
€ 299
Lazio Roma - AS Roma
Zondag 03 Maart 2019
€ 229
Real Madrid - AFC Ajax
Dinsdag 05 Maart 2019
€ 249