LOSSE TICKETS BESTELLEN ?


De voorbije jaren kregen wij veelvuldig de vraag van onze klanten of het mogelijk was om naast een geheel verzorgde voetbalreis ook alleen de tickets voor een bepaalde voetbalwedstrijd te bestellen. Waar het ons streven is om u het complete regelwerk van A tot Z bij de organisatie van uw voetbalreis uit handen te nemen en u te laten profiteren van onze jarenlange opgebouwde expertise op het gebied van ticketing en reizen, willen wij u via deze pagina de mogelijkheid bieden om voor bepaalde clubs / wedstrijden alleen de wedstrijdtickets te bestellen. U kunt in dat geval dus zelf uw vervoer en eventueel verblijf regelen. Houdt u er wel rekening mee dat wij voor vele clubs de tickets pas in de hotels in de betreffende speelstad bezorgen. Vooral voor de Engelse en Spaanse clubs is het zeer gebruikelijk dat tickets in de week voorafgaand aan de aftrap van de te bezoeken wedstrijd onder naam van de klant (in een enveloppe) in het hotel in de betreffende speelstad bezorgd worden. Al vele jaren werken wij op deze wijze en een tijdige levering van uw wedstrijdtickets is hierdoor gegarandeerd.

CLUBS:

Bovenstaand ziet u een overzicht van enkele clubs uit ons actuele reizenaanbod waar wij u losse tickets voor aan kunnen bieden. Klikt u op de desbetreffende club die u graag wenst te bezoeken dan ziet een overzicht van het speelschema van deze club. Heeft u een wedstrijd gekozen waar u losse tickets voor wenst te bestellen dan kunt u geheel vrijblijvend ons prijsvoorstel met de mogelijkheden voor deze wedstrijd aanvragen via ons offerteformulier. Vermeld s.v.p. al uw eventuele wensen (bijvoorbeeld uw voorkeur voor korte of lange zijde zitplaatsen) duidelijk in de aanvraag. Wij zullen trachten u binnen 24 uur onze prijs vrijblijvend toe te zenden.

VRAAG HIER GEHEEL VRIJBLIJVEND DE PRIJS VAN LOSSE TICKETS VOOR UW WEDSTRIJD AAN >>>

Staat uw gewenste te bezoeken club niet in bovenstaand overzicht vermeld, of wenst u een club in een andere buitenlandse voetbalcompetitie te bezoeken, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

ENKELE MOGELIJKHEDEN:

ENGELAND:

1. Arsenal FC - Leicester City (22-10-2018): € 125,- per stuk

2. Liverpool FC - Leicester City (30-01-2018): € 125,- per stuk

3. Manchester City - Burnley (20-10-2018): € 100,- per stuk

4. Chelsea FC - Vidi FC (04-10-2018): € 85,- per stuk

5. Tottenham Hotspur - Cardiff City (06-10-2018): € 125,- per stuk

DUITSLAND:

6. Borussia Dortmund - SC Freiburg (01-12-2018): € 75,- per stuk

7. Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund (18-05-2019): € 150,- per stuk

8. Borussia Dortmund - FC Augsburg (06-10-2018): € 85,- per stuk

9. Borussia Mönchengladbach - Fortuna Düsseldorf (04-11-2018): € 65,- per stuk (nog 2)

10. FC Schalke 04 - SC Freiburg (16-02-2019): € 75,- per stuk

Let op! Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen en nog excl. de aangetekende verzendkosten van de tickets.

Staat uw gewenste wedstrijd er niet bij? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen >>>

Kenmerken VR

Kwaliteit
Totaalprijzen
Persoonlijk
Maatwerk
Plezier
Gezelligheid
Toelichting: