UITLEG BOEKINGSPROCES

Via de website van Voetbal Retour kunt u snel en veilig uw gedroomde wedstrijdbezoek samenstellen en boeken. Het boeken van een voetbalreis hoeft niet ingewikkeld te zijn. Via enkele eenvoudig te doorlopen stappen kunt u uw voetbalreis selecteren en via onze boekingsmodule kunt u zelf uw voetbalreis geheel op maat en naar uw wensen samenstellen. Zo kunt u zelf bepalen op welke datum u wenst heen- en terug te reizen, vanaf welke luchthaven u wenst te reizen, waar in het stadion u wenst te zitten, aan welke classificatie uw hotel dient te voldoen en eventueel kunt u nog diverse verzekeringen afsluiten om met een nog geruster gevoel op voetbalreis te gaan. Via deze pagina zullen wij u stap voor stap beschrijven hoe u uw voetbalreis kunt boeken.

Mocht u ondanks deze uitleg nog problemen ondervinden of vragen hebben tijdens het boeken of samenstellen van uw voetbalreis, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u met veel plezier verder.

STAP 1: CLUB NAAR KEUZE SELECTEREN

Via de button clubs in de menubalk kunt u een overzicht zien van alle te bezoeken buitenlandse voetbalclubs die op dat moment onderdeel van ons reizenaanbod uitmaken. Hier selecteert u de club die u wenst te bezoeken.

STAP 2: WEDSTRIJD NAAR KEUZE SELECTEREN

Nadat u de keuze voor een bepaalde te bezoeken club heeft gemaakt, komt u op onze clubpagina terecht.

Deze pagina geeft u meer informatie over de te bezoeken club. Naast de historie van de club en gegevens over het stadion en andere leuke weetjes, kunt u op deze pagina een overzicht zien van alle voetbalreizen die op dat moment naar deze club worden georganiseerd. Indien u de te bezoeken wedstrijd van uw voorkeur heeft gevonden, kunt u op de wedstrijdnaam klikken, waarna u meer informatie over deze voetbalreis kunt lezen.

STAP 3: HET (VRIJBLIJVEND) AANMAKEN VAN EEN KLANTACCOUNT

Mocht u vervolgens na het lezen van deze informatie de reismogelijkheden willen bekijken of deze voetbalreis willen boeken, dan kunt u op de button boeken klikken, waarna u op de pagina voor het aanmaken van een klantaccount komt. Hier vult u de gevraagde gegevens in, waarna u via e-mail een bevestiging ontvangt van uw aanmelding. Het aanmaken van een klantaccount verplicht u tot niets en u kunt dus op ieder moment uw voetbalreis nog annuleren. Uw ingevulde persoons- en reisgegevens zijn voor ons overigens niet inzichtelijk tot dat u daadwerkelijk een boeking heeft uitgevoerd en het volledige boekingsproces heeft doorlopen. Bestaande gebruikers kunnen op deze pagina (rechtsboven) met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen en verder gaan met het boeken van de voetbalreis of het bekijken van de reismogelijkheden.

STAP 4: UW REIS SAMENSTELLEN VIA DE BOEKINGSMODULE

U zit nu in de boekingsmodule van onze website. Via deze pagina kunt u eenvoudig alle reisonderdelen van uw voetbalreis aanpassen naar uw voorkeuren en wensen. Onderaan de pagina ziet u bij de totaalprijs welke prijswijziging de door u ingevoerde wijzigingen ten aanzien van uw reisarrangement heeft. Houdt u er rekening mee dat als u de datum van de heen- en/of terugreis aanpast, u via de boekingsmodule uw voetbalreis niet direct kunt boeken en betalen, maar u een offerte zult kunnen aanvragen. Deze offerteaanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij zullen trachten u de offerte binnen 24 uur toe te sturen.

Nadat u uw voetbalreis zelf geheel op maat heeft samengesteld, dient u zich akkoord te verklaren met onze algemene voorwaarden, waarna u kunt overgaan tot de betaling van uw voetbalreis. U heeft de keuze om de reissom direct via iDeal te betalen, maar ook kunt u de reissom via een factuur voldoen.

STAP 5: BOEKING VOLTOOID

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de wijze waarop u de reissom van uw voetbalreis wenst te voldoen en u op de button Naar de Kassa (betaling via iDeal) of Boeking bevestigen (betaling via Factuur) heeft geklikt, heeft u alle te ondernemen stappen voor het boeken van uw voetbalreis voltooid.

Bij een boeking waarbij u de reissom direct via iDeal heeft voldaan, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van de ontvangst van uw betaling en de boeking in uw mailbox. Wij verzoeken u vervolgens vriendelijk om de benodigde persoonsgegevens van de reizigers die op voetbalreis gaan binnen 24 uur middels uw klantaccount (onderdeel boekingen / reizigers beheren) in te voeren en op te slaan.

Mocht u de voorkeur hebben gegeven om de reissom via een factuur te voldoen dan ontvangt u, nadat u op de button Boeking bevestigen heeft gedrukt, nog dezelfde werkdag een boekingsbevestiging via e-mail. Hierin zullen wij uw boeking definitief bevestigen en u vragen om ons nog de benodigde persoonsgegevens van de reizigers die op voetbalreis gaan toe te sturen. U kunt bij een boeking die betaald wordt via een factuur deze overigens niet via uw klankaccount beheren en/of inzien.

Na ontvangst van de benodigde persoonsgegevens van alle reizigers zullen wij direct overgaan tot het in orde maken van de verschillende reisonderdelen, waarna u ook nog de factuur van uw boeking per e-mail toegezonden zult krijgen. Ongeveer zeven dagen voor vertrek zullen wij u vervolgens de reisbescheiden voor uw voetbalreis per e-mail of post toezenden.

Kenmerken VR

Kwaliteit
Totaalprijzen
Persoonlijk
Maatwerk
Plezier
Gezelligheid
Toelichting: